Szalay Dolóresz                                 Torma Zita
                                 pszichológusTorma Zita vagyok, az ELTE pszichológia szakán szereztem diplomát, azóta pszichológusként dolgozom. Pályámat a gyermekvédelmi szakellátásban kezdtem, nevelőszülőknek és családból kikerült gyermekeknek tartottam pszichológiai foglalkozásokat. Emellett az ESZTER Alapítványnál segítettem szexuális bántalmazásokon átesett nőket, férfiakat, gyerekeket.

Jelenleg főleg felnőtteknek és kamaszoknak tartok egyéni konzultációkat. Munkám során arra törekszem, hogy minél több területről szerzett tudást integráljak, és az alkalmazott módszereket a hozzám járó kliensekhez igazítsam. A verbális terápia kiegészítéseként szívesen alkalmazok mese- és művészetterápiás módszereket, pszichodramatikus technikákat. Az egyéni foglalkozások mellett meseterápiás módszerekkel csoportokat is vezetek, melynek fő fókusza a női és férfi személyiségfejlődés állomásai.

Klienseim jelentős része bántalmazott, főleg szexuális támadást elszenvedett nők és férfiak. Együttes munkánk során a trauma feldolgozása mellett az új, teljesebb élet kialakítása a cél. Klienseim másik nagy csoportja az életkezdési krízisben lévő fiatal felnőttek, akik szeretnék tudatosan alakítani életüket, jelenjüket és jövőjüket.

konzultáció