Hegedüs Katalin pszichológus    Dr. Hegedüs Katalin phd
                                klinikai  szakpszichológus, közgazdász

Dr. Hegedüs Katalin vagyok, klinikai szakpszichológus és közgazdász. A Konzultáció Műhely mellett a Semmelweis Egyetem Neurológiai Klinikáján dolgozom, ahol a klinikai munkám mellett a kutatási területem a sclerosis multiplex során tapasztalható hangulati, gondolkodásbeli változások összefüggéseinek vizsgálata, terápiájának kidolgozása.

A leggyakrabban életvezetési- és kapcsolati nehézségekkel, stressz okozta panaszokkal, szomatikus tünethez kapcsolódó zavarokkal, szorongásos- és hangulatzavarokkal foglalkozom, egyéni és csoportos formában. Munkám során integratív szemléletben dolgozom, illeszkedve a hozzám forduló személyiségéhez és a prolémakörhöz. Módszereim az aktív analízis, az autogén tréning, a szimbólumterápia, különböző kognitív technikák, illetve a tranzakcióanalízis.

Hiszem, hogy kiléphetünk az életünket megkeserítő megszokásokból, napi rutinokból. Hiszem, hogy nyitottan, elfogulatlanul fordulhatunk a feladatok és problémák megoldása felé. Hiszem, hogy megtanulhatjuk felismerni a lehetőségeinket, megtanulhatunk dönteni, és bátrak lehetünk felelősséget vállalni a saját életünk alakulásáért.


konzultáció