Hegedüs Katalin pszichológus    Hegedüs Katalin
                                 közgazdász, klinikai- és egészségpszichológusHegedüs Katalin vagyok, klinikai- és egészségpszichológus, közgazdász. Jelenleg a Semmelweis Egyetem doktori képzésében veszek részt. Kutatási területem a sclerosis multiplex során tapasztalható depresszió, valamint a hangulati, gondolkodásbeli változások összefüggései. A kutatás célja a hangulati zavarok korai felismerése és kezelése, ami hozzájárulhat az SM betegek életminőségének jelentős javulásához. A leggyakrabban életvezetési- és kapcsolati nehézségekkel, stressz okozta panaszokkal, szorongásos- és hangulatzavarokkal foglalkozom, egyéni és csoportos formában.

A Relaxációs- és Szimbólumterápiás Egyesület tagjaként rendszeres  önismereti- és autogén tréning csoportokat vezetek. Munkám során integratív szemléletben dolgozom.

Hiszem, hogy kiléphetünk az életünket megkeserítő megszokásokból, napi rutinokból. Hiszem, hogy nyitottan, elfogulatlanul fordulhatunk a feladatok és problémák megoldása felé. Hiszem, hogy megtanulhatjuk felismerni a lehetőségeinket, megtanulhatunk dönteni, és elég  bátrak lehetünk felelősséget vállalni a saját életünk alakulásáért.

konzultáció